بیمارستان امام علی(ع) سرایان
راه اندازی آشپزخانه بیمارستان امام علی (ع)

بعد از پیگیری های مداوم شبکه بهداشت درخصوص راه اندازی آشپزخانه بیمارستان و انجام مراحل قانونی واگذاری آشپزخانه به بخش خصوصی در روز 14 دی ماه سال جاری شاهد افتتاح و راه اندازی آشپزخانه دربیمارستان امام علی (ع) بودیم . مدیریت محترم بیمارستان جناب آقای محمود بنی اسد درگفتگو با روابط عمومی با اشاره به بررسی روزانه غذای طبخ شده در آشپزخانه توسط مسئولین کیفی و کمی و کارشناس محترم بهداشت محیط سرکار خانم مهندس هاشمی ادامه داد: با راه اندازی این واحد علاوه بر تامین غذای مورد نیاز بیماران در داخل بیمارستان و کاهش هزینه ها ، شاهد افزایش رضایتمندی ارباب رجوع خواهیم بود . بنی اسد ضمن اشاره به اهمیت وجود آشپزخانه یادآور شد: دراعتباربخشی بیمارستان ها وجود آشپزخانه از اهمیت بسزایی برخوردار است . آشپزخانه درحال حاضر با 3 نیروی بومی شهرستان فعالیت میکند.
- گروه خبری : بیمارستان امام علی(ع)
- کد خبر : 17937
اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی
